Fakultetsledelsen flytter til Realfagsbygget !

Realfagsbygget UiB

Fakultetsledelsen og –sekretariatet har i lengre tid residert i ærverdige Haralds HĂĄrfagres gate 1.  Dette har for sĂĄ vidt vært praktisk med kort vei til universitetsledelsen pĂĄ MusĂ©plass.  Ulempen er imidlertid ĂĄpenbar – lang avstand fra fakultetets kjernevirksomhet ! 

I løpet av neste uke skal fakultetsledelsen og –sekretariatet være samlet i oppussede lokaler i Realfagsbyggets første etasje. Nærheten til en rekke av våre institutter, sentra, forskningsgrupper og studenter vil dermed bli langt større, selv om betydelige deler av vår virksomhet foregår på Marineholmen. 

Jeg hĂĄper at vi i fakultetsledelsen dermed blir langt mer synelig for store deler av fakultetets ansatte og studenter – da fĂĄr det heller være at MusĂ©plass kommer pĂĄ noe større avstand !

En kommentar til “Fakultetsledelsen flytter til Realfagsbygget !”

 1. Rein Aasland Svarer:

  Hei MN!
  Slit’an med nye lokaler 🙂
  God sommer,
  Hilsen Rein
  ps: og husk å ta opp og lagre lyden (mp3) fra hellene før de fikser dem!

Skriv et svar

Alle synspunkter som kommer til utrykk i denne bloggen tilhører forfatteren eller den enkelte kommentator, og er ikke utrykk for Universitetet i Bergens offisielle holdning eller politikk med mindre dette er spesielt anmerket.